Palvelut

Lisätietoa Masalan tiloista ja palveluista niin päivävieraille, yöpyjille, kuin yrittäjillekin…

Auki

Nuutti Kaunisto

Jos haluat päästä Kati Kanalan jäsenkorjaukseen, soita ja sovi Katin kanssa aika, jolloin hän on tulossa Masalaan.

Katin tavoittaa numerosta 0400 – 955 793.

Masalassa on myynnissä vuoden 2020 kalastuslupia, myös verkkomerkkejä.

Yritysvieraille

Masalasta löytyy erikokoisia kokous- ja neuvottelutiloja, joihin voi sisällyttää täydellisen catering -palvelun. Muusta ohjelmasta, kuten tanssilipuista, retkistä, tai saunaillasta kannattaa aina pyytää tarjous. Tervetuloa tutustumaan niin suuret, kuin pienemmätkin yrittäjät! Ota yhteyttä numeroon 06-8636 120 tai Piia 040-5447565, tai meilaa; myynti@masala.fi Varaukset viimeistään 2vrk ennen toivottua aikaa.

Lomamökit

Masalan vuokramökit sijaitsevat omalla alueellaan lomakylän eteläpäässä. Täällä mökkiasukkailla on oma rauha ja kuitenkin kaikki palvelut lähellä.

Mökit 1-9 on varustettu kahdella/neljällä vuodepakalla ja niistä löytyy jääkaappi ja kahvinkeitin. Mökeissä 10-12 on parivuode & vuodesohva, sekä juokseva vesi. Kaikki mökit on kalustettu (pöytä, tuolit) ja niissä on pieni terassi, sekä sähkölämmitys. Mökit 10 ja 12 voidaan myös yhdistää suuremmaksi kokonaisuudeksi isommalle porukalle.

Varaukset & lisätiedot numerosta 040-544 7565/Piia ja 0400-581 099/Risto tai myynti@masala.fi hintatiedot ‘hinnasto’ välilehdellä

Eteeriset öljyt

Piialla on myynnissä Young Living -sarjan huippulaadukkaita öljyjä. Mahdollisuus tutustua tuotteisiin ja keskustella niiden hyödyistä. Piia tekee öljyillä Reindrop-käsittelyjä, se rentouttaa ja tuo hyvää oloa. Siinä käytetään mm öljyjä Oregano, Basilika, Meirami, Timjami, Talvikki, Piparminttu ja Valor hyvän pohjaöljyn kanssa, erilaisilla vitaflex ottella työstetään kevyesti asiakkaan jalkoja ja selkää.  Voit kysä näistä Reindrop-käsittelyistä Piialta puh 040-5447565 tai arolaliski@gmail.com, ID 14375004.

YoungLiving -banner.png

Sauna- ja suihkutilat & uiminen

Masalassa on kesäkautena (13.6. – 31.8.) kaikille asiakkaille avoimet saunavuorot joka arkipäivä. Yleisten vuorojen ulkopuolella iso sähkösauna on varattavissa omaan käyttöön esim. työporukan ryhmäytymis-/virkistysiltoihin tai vaikka vain isommalle kaveriporukalle!

Lisäksi pieni, vuonna 2016 remontoitu puusauna on varattavissa perhekäyttöön. Puusauna on yhden perheen sauna (noin 5 henk.) -lämmin vesi ei riitä isolle ryhmälle.

Saunojen pesutilojen lisäksi vieraiden käyttöön on alueella suihkutiloja.

Heti päärakennuksen vieressä on pitkä, lapsiystävällinen hiekkaranta uimiseen. Molemmilla saunoilla on laiturit. Talvella voi pulahtamalla avantoon ison saunan laiturilta.

Masalasta voi vuokrata myös paljun vaikka koko viikonlopuksi, kuljetus sisältyy hintaan 40km säteellä.

Hintatiedot ‘hinnasto’ välilehdellä Niin saunavarauksia, kuin paljun vuokraustakin voi kysyä numerosta 040-5447565/Piia, 06-8636 120 tai myynti@masala.fi

Yöpyjille & ajanvietteeksi

Majoitusvaihtoehtoja Masalassa ovat asuntoautot/-vaunut, lomamökit (kelaa ylös), sekä telttailu. Alueelta löytyy useita grilli-/keittokatoksia ja suihkutiloja, joita voi vierailun aikana vapaasti hyödyntää. Myös yleiset saunavuorot ovat teitä varten.

Jos kaipaat päivääsi tekemistä, Masalassa voit pelata minigolfia 9-reikäisellä radalla, testailla kesäpelejä, kuten mölkkyä tai petenqueta, käydä soutelemassa ja kalastamassa, ajella polkuautoilla, heittää tikkaa ja paljon muuta. Käy vain vuokraamassa haluamasi välineet toimistolta! Halsualla on retkeilijöille mahdollista vaeltaa tai pyöräillä ja talvella hiihtää luontopolkuja

Ravintola

Masalassa palvelee ravintola anniskeluoikeuksin. Tarjolla on niin ruoka-annoksia, kuin virvokkeitakin ruokaa varsinkin etukäteen tilattaessa. Pitsauuni on paikalla ja se lämpiää heti kun kaksi pitsaa tulee tilaukseen!  Soita ja kysy pitsauunin tilanteesta Piia puh 040-5447565. Tilauksesta tehdään myös lounas, sekä aamiainen.

 

Lähialueen nähtävyyksiä

Kotiseutumuseo, Meriläinen

Viljami Kalliokoski -museo, Halsuan keskusta

Perennapuisto, Halsuan keskusta

Käpylän ravirata & fresbeegolf kenttä, Käpylä

Soidinkallion luontopolku, Liedes

Töppösen luolikot, Ylikylä