Palvelut

Lisätietoa Masalan tiloista ja palveluista niin päivävieraille, yöpyjille, kuin yrittäjillekin…

Auki

Nuutti Kaunisto

Yritysvieraille

Masalasta löytyy erikokoisia kokous- ja neuvottelutiloja, joihin voi sisällyttää täydellisen catering -palvelun. Muusta ohjelmasta, kuten tanssilipuista, retkistä, tai saunaillasta kannattaa aina pyytää tarjous. Tervetuloa tutustumaan niin suuret, kuin pienemmätkin yrittäjät! Ota yhteyttä numeroon 06-8636 120, tai meilaa; myynti@masala.fi Varaukset viimeistään 2vrk ennen toivottua aikaa.

Lomamökit

Masalan vuokramökit sijaitsevat omalla alueellaan lomakylän eteläpäässä. Täällä mökkiasukkailla on oma rauha ja kuitenkin kaikki palvelut lähellä.

Mökit 1-9 on varustettu kahdella/neljällä vuodepakalla, jääkaapilla ja kahvinkeittimellä. Mökeissä 10-12 on parivuode & vuodesohva, sekä juokseva vesi. Kaikki mökit on kalustettu (pöytä, tuolit) ja niissä on pieni terassi, sekä sähkölämmitys. Mökit 10 ja 12 voidaan myös yhdistää suuremmaksi kokonaisuudeksi isommalle porukalle.

Varaukset & lisätiedot numerosta 06-8636 120, tai myynti@masala.fi hintatiedot ‘hinnasto’ välilehdellä

Eteeriset öljyt

Piialla on myynnissä Young Living -sarjan huippulaadukkaita öljyjä. Mahdollisuus tutustua tuotteisiin ja keskustella niiden hyödyistä. Tututu täältä.

YoungLiving -banner.png

Sauna- ja suihkutilat & uiminen

Masalassa on kesäkautena (13.6. – 31.8.) kaikille asiakkaille avoimet saunavuorot joka arkipäivä. Yleisten vuorojen jälkeen iso sähkösauna on varattavissa omaan käyttöön esim. työporukan ryhmäytymis-/virkistysiltoihin tai vaikka vain isommalle kaveriporukalle!

Lisäksi pieni, vuonna 2016 remontoitu puusauna on varattavissa perhekäyttöön. Puusauna on yhden perheen sauna (noin 5 henk.) -lämmin vesi ei riitä isolle ryhmälle.

Saunojen pesutilojen lisäksi vieraiden käyttöön on alueella suihkutiloja, jotka myös on vastikään remontoitu.

Heti päärakennuksen vieressä on pitkä, lapsiystävällinen hiekkaranta uimiseen. Molemmilla saunoilla on laiturit. Talvella voi kokeilla hermojaan pulahtamalla avantoon ison saunan laiturilta.

Masalasta voi vuokrata myös paljun vaikka koko viikonlopuksi, kuljetus sisältyy hintaan 50km säteellä.

Hintatiedot ‘hinnasto’ välilehdellä Niin saunavarauksia, kuin paljun vuokraustakin voi kysyä numerosta 06-8636 120, tai myynti@masala.fi

Yöpyjille & ajanvietteeksi

Majoitusvaihtoehtoja Masalassa ovat asuntoautot/-vaunut, lomamökit (kelaa ylös), sekä telttailu. Alueelta löytyy useita grilli-/keittokatoksia ja suihkutiloja, joita voi vierailun aikana vapaasti hyödyntää. Myös yleiset saunavuorot ovat teitä varten.

Jos kaipaat päivääsi tekemistä, Masalassa voit pelata minigolfia 9-reikäisellä radalla, testailla kesäpelejä, kuten mölkkyä tai petenqueta, käydä soutelemassa ja kalastamassa, ajella polkuautoilla, heittää tikkaa ja paljon muuta. Käy vain vuokraamassa haluamasi välineet toimistolta!

Ravintola

Masalassa palvelee ravintola anniskeluoikeuksin. Tarjolla on niin ruoka-annoksia, kuin virvokkeitakin. Kesäaikana pidämme pizzabuffaa joka viikonloppu. Tilauksesta tehdään myös lounas, sekä aamiainen.

Coffee

Lähialueen nähtävyyksiä

Kotiseutumuseo, Meriläinen

Viljami Kalliokoski -museo, Halsuan keskusta

Perennapuisto, Halsuan keskusta

Käpylän ravirata & fresbeegolf kenttä, Käpylä

Soidinkallion luontopolku, Liedes

Töppösen luolikot, Ylikylä