Palvelut

Lisätietoa Masalan tiloista ja palveluista niin päivävieraille, yöpyjille, kuin yrittäjillekin…

Auki

Nuutti Kaunisto

Ravintola

Masalassa palvelee kavila ja ravintola anniskeluoikeuksin. Kahvilassa nautit tuoreen kahvin ja munkin tai leivonnaisen Halsuanjärven maisemista ihaillen.

Suuremman nälän vie meillä tehdyt pizzat, hampurilaiset tai muut maistuvat ruoka-annokset.

Talvikaudella kuun 1. viikonloppu on aina kympin viikonloppu. 10 € Annokset: Hampurilaisateria, koostaan tunnettu Pizza 1-3 täytteellä, rapeita uppopaistettuja Wingsejä 15 kpl kahdella kastikkeella, Makkaraperunat ja 0,33 l juoma sekä Pihviateria (pihvi, ranskalaiset, salaatti ja juoma L,G).

Talvikaudella pizzasunnuntai joka sunnuntai. 1-3 täytteen pizzat 10 €. 

Masalassa tarjolla annoksia moneen makuun: Pizzat, Hampurilaiset, Wingsit, pihvit ja ranskalaiset sekä vaihtuvin teemoin lounaspöytä. 

Tilauksesta ryhmille tehdään myös aamupala, lounas tai päivällinen. Kysy lisää! Ryhmäkoot meillä vaihtelevat 10-250 henkilön välillä. 

Masalan haltija: Piia 040 544 7565

Ravintolapäällikkö: Alex 044 977 1510

Masalan Hampurilainen
Masalan Pizza

Lomamökit

Masalan vuokramökit sijaitsevat omalla alueellaan lomakylän eteläpäässä. Täällä mökkiasukkailla on oma rauha ja kuitenkin kaikki palvelut lähellä.

Mökit 1-9 on varustettu kahdella/neljällä vuodepakalla ja niistä löytyy jääkaappi ja kahvinkeitin. Mökeissä 10-12 on parivuode & vuodesohva, sekä juokseva vesi. Kaikki mökit on kalustettu (pöytä, tuolit) ja niissä on pieni terassi, sekä sähkölämmitys. Mökit 10 ja 12 voidaan myös yhdistää suuremmaksi kokonaisuudeksi isommalle porukalle.

Varaukset & lisätiedot numerosta 040-544 7565/Piia tai myynti@masala.fi hintatiedot ‘hinnasto’ välilehdellä

Sauna- ja suihkutilat & uiminen

Varaa rantasauna (yli 10 hlöä): 90 min / 35 € talvikaudella. Käytössä sauna pukutiloineen ja avanto. Lisämaksusta 35 € saunomisen yhteyteen voidaan lämmittää palju!

Lisäksi pieni, vuonna 2016 remontoitu puusauna on varattavissa perhekäyttöön. Puusauna on yhden perheen sauna (noin 5 henk.). Puusauna talvikaudella kiinni.

Lisäksi suunnitelemme savusaunan rakentamista alueelle…

Alueella myös suihkutiloja leiriytyjille.

Heti päärakennuksen vieressä on pitkä, lapsiystävällinen hiekkaranta uimiseen. Molemmilla saunoilla on laiturit. Talvella voi pulahtaa avantoon.

Masalasta voi vuokrata myös paljun vaikka koko viikonlopuksi. Talvikaudella 100 € / vkl tai 60 € / vrk.

Hintatiedot ‘hinnasto’ välilehdelläNiin saunavarauksia, kuin paljun vuokraustakin voi kysyä numerosta 040-5447565/Piia tai myynti@masala.fi

Yöpyjille & ajanvietteeksi

Caravan alueella 300 sähköistettyä paikkaa vaunuille ja matkailuautoille ja reilusti telttapaikkoja. Vuokrattavia mökkejä on 13 kpl. Alueelta löytyy useita grilli-/keittokatoksia ja suihkutiloja, joita voi vierailun aikana vapaasti hyödyntää. Myös yleiset saunavuorot ovat teitä varten. Talvikaudella yleiset saunat lämpeää viikonloppuisin.

Tekemistä:

Minigolf, Trampoliinit 3 kpl, Sublaudat, SähköFatBiket, Lemmikkieläinpiha, Frisbeegolf, Biljardi, Lautapelejä, Pelikortit…

Voit myös pelata petanqueta, heittää mölkkyä, käydä soutelemassa ja kalastamassa, ajella polkuautoilla, heittää tikkaa ja paljon muuta. Käy vain vuokraamassa haluamasi välineet toimistolta! Halsualla on retkeilijöille mahdollista vaeltaa tai pyöräillä ja talvella hiihtää.

Yritysvieraille

Kokous- ja neuvottelutiloja, joihin voi sisällyttää täydellisen catering -palvelun.

Tervetuloa tutustumaan niin suuret, kuin pienemmätkin yrittäjät! Ota yhteyttä numeroon 040-5447565 tai myynti@masala.fi. Varaukset talvikaudella viimeistään 5 vrk ennen toivottua aikaa. Kiirellisimmissä tapauksissa soita!

Myynnissä 2020 kalastuslupia ja verkkomerkkejä.

Lähialueen nähtävyyksiä:

Kotiseutumuseo, Meriläinen

Viljami Kalliokoski -museo, Halsuan keskusta

Perennapuisto, Halsuan keskusta

Käpylän ravirata & fresbeegolf kenttä, Käpylä

Soidinkallion luontopolku, Liedes

Töppösen luolikot, Ylikylä