Hyvinvointia jokaiselle

yl kuva

Eteeriset öjyt ovat aromaattisia ja vahvoja kasviuutetiivisteitä, jotka on eristetty höyrytislaamalla, kylmäpuristamalla tai pihkaa juoksuttamalla eli hyvin hellavaroen työstetty. Young Living valmistaa eteerisiä öljyjä ja niitä sisältäviä tuotteita, joissa on opitimaalinen määrä luonnollisesti esiintyviä öljyaineosia niiden maksimaalisen tehon varmistamiseksi.

Young Livingin tuoteperheeseen kuuluu monipuoliset eteeriset öljyt, öljysekoitukset, diffuuserit eli höyryttimet, lisäraventeita monenlaiseen tilanteeseen, pesuaineita jotka eivä rasita luontoa ja myös meikkeijä on, jossa ei ole ihoa tukkivia aineosia.

Öljyt vaikuttavat meihin tuoksun kautta, niitä voidaan käyttää suoraan iholle, mutta ehdottomasti kannattaa ensin laimentaa johonkin puhtaaseen esim. kookosöljyyn ja siitä iholle sekä on jotain öljyjä ns. plusöljyjä, joita voidaan ottaa myös sisäisesti esim. sitruuna, greippi, piparminttu.

Öljyijä voidaan ottaa myös mukaan hierontaan ja niillä voidaan tehdä Reindrop-käsittely, joka rentouttaa ja tuo hyvää oloa. Siinä käytetään mm öljyjä Oregano, Basilika, Meirami, Timjami, Talvikki, Piparminttu ja Valor hyvän pohjaöljyn kanssa, erilaisilla vitaflex ottella työstetään kevyesti asiakkaan jalkoja ja selkää.  Voit kysä näistä Reindrop-käsittelyistä Piialta puh 040-5447565 tai arolaliski@gmail.com.

Öljyt tuovat elämään muutosta ja hyvinvointia ja voit saada niistä myös ammatin, jos haluat niitä jälleenmyydä. Tästäkin kerron mielelläni lisää! Young Living tuoteperheeseen kuuluva kokonaisvastuu luonosta ja ihmisistä on erittäin ainulaatuista. Olen kiitollinen, kun olen sen saanut kokea!

Kerron mielelläni näistä lisää tai voit kutsua minut pitämään öljyiltaa tai tuo ystäväsi Masalaan, pidetään öljytapahtuma täällä! Lämpimästi tervetuloa!

Lomakylät Masa-Finlandia Oy Jäsennumero 14375004/Piia

IMG_3064

 

Monet yrittävät syödä ja syövätkin terveellisesti joka päivä, mutta me kaikki tiedämme, ettei se ole helppoa ollenkaan. Juice Plus+, johon kuuluu 30 hedelmää ja vihannesta, voi auttaa meitä kaikkia kaventamaan sitä eroa sen välillä mitä syöt ja mitä sinun pitäisi syödä päivittäin.

Me kaikki haluamme voida hyvin, elimistömme tarvitsee silloin paljon arvokkaita ravinteita toimiakseen. Nyt voit tukea elimistön hyvinvointia ja sitä, että saat enemmän tarpeellisiä fytoravinteita, vitamiineja ja kivennäisaineita kokeilemalla Juice Plus+ -kapseleita. Tutustu näihin neljän kuukauden paketilla ja katso, mitä ne voivat saada sinulla aikaseksi. Voin kertoa, että ensin parani ainakin uni ja unenlaatu. On ihana voida parantaa omaa oloaan näin talvikauden pimeydessä Juice Plus+ -tuotteilla!

Haluatko kuulla tai lukea näistä lisää? Piia puh 040-5447565 tai http://piia.juiceplus.com

I love it!