Jouluruokailu

Elämme vuoden pimeintä aikaa. Lunta ei vielä ole tullut mitenkään isompia määriä maahan. Tänä aamuna oli järven pinta taas jäässä kevyesti, katsotan nyt, jääkö se päälle. Avantouintia saamme varmaan huomenna jo kokeilla, tähän asti on ollut talvikaudenuinti. Eilen oli asiakasauto, lämmitimme saunan ja oli mukava pimeydessä käydä saunassa, tähtitaivaan alla. Hyvää syntymäpäivää kuskille!

Keittiö on valmistautunut perjantain ja lauantain jouluruokailutapahtumaan. Kyllä siinä on paljon hoidettavaa. Kiitos kaikille mukana järjestelyissä olleille! Kyllä hyvä jouluruoka saadaan aikaseksi, tervetuloa tutustumaan Masalan – Halsuan Helmen joulupöytään. Olem itse innoissamme jouluruokalistasta ja muutenkin keittiömme toiminnasta, se on ihan ensiluokkaista! Hyvät tuotteet, tuoreet raaka-aineet, hyvä kokonaisuus siitä syntyy!

Kuuntelen juuri ihanan inspiroivaa naisjohtajaa facessa! Kyllä tämä nykytekniikka on suurena apuna nyt tähän erikoiseen aikaan, kun saamme kuunnella oman kotipöydän ääressä maailaman luokan esiintyjiä, eikä tarvii matkustaa mihinkään. Kiitos siitä! Itsensä kehittäminen on hyvin lähellä syntäni ja aikaa siihen löytyy kyllä aina jostain. Suosittelen lämpimästi!

Tänään tulee Sydänyhdistyksen kevätkokous istumaan kokusta Masalaan – Halsuan Helmeen. Kahvit keitetään ja mokkapaloja on tarjolla. Tervetuloa pitämään hyvää kokousta!

Nyt on itselläni kahvitauko, erittäin hyvää, hitaasti paahdetuista kahvipavuista työstettyä kahvia, jossa aromit ovat paikallaan! Sitäkin meiltä löytää!

Published
Categorized as Muu

Jätä kommentti

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: