Marraskuu

Melkoinen myrsky oli Keski-Pohjanmaalla ja myös täällä Halsualla eilen! Ja vettä on satanut. On erittäin valitettavaa, jos alueelle tulevat päiväkävijät luulevat, että tämä alue, joka näkyy sisäänajaessa, olisi koko Masala. Näin ei ole! Aluetta on toinen mokoma, niin ettei sitä näe tuolta tien päästä. Nyt on pupulla nurmikolta imetty vettä suoraan kaivoon ja kyllä se siitä vähenee, mutta tottakai nurmikenttä on nyt märkä. Meillä on kyllä kuivia paikkoja, esimerkiksi isojen autojen kanssa liikkuvat sen tietävät!

Eilinen myrsky sai portin menemään osittain kiinni. Myrsy myös muotili yhden huoltorakennuksen katon uudestaan. Se saatiin korjattua, ja kesällä jatketaan. Muistakaa että Masala on auki! Portti oli hetken puolittain kiinni, mutta ei annetta sen hämätä! Meillä on tilaa ja väljyyttä, eikä me huolita mitään k-viruksia tänne. Häntä pystyssä, kuten kissani kävelee Masalassa ja hiiret saavat kyytiä! Milo-koirakin on aina toisinaan häntä pystyssä, kun oikein jokin sitä kiinnostaa!

Tänään paistoin täällä Masalassa ensikerran vohveleita. Nehän olisi mukava lisä esim. aamiaistarjontaan! Mitä mieltä sinä olet, maistuisiko vohvelit aamuisin ja mitä haluaisit niihin täytteeksi. Kerro mieleipiteesi esim. myynti@masala.fi sähköpostiin. Ensi perjantaina ja lauantaina täällä taas on keittiö valmistautunut tarjoamaan maukasta ruokaa vierailijoilleen. Mikä on sinun suosikkisi: hampurilanen, pitsa vai wingsit? Siitäkin voit kertoa mielipiteesi.

Ja sunnuntaina on Isänpäivä! Silloin meillä on täälä mauksas lounas. Tervetuloa maistelemaan ja nauttimaan hyvästä ruoasta! Voit varata etukäteen paikkasi soittamallla puh 040-5447565/Piia tai laittamalla sähköpostia: myynti@masala.fi. Yllätä isäsi tuomalla hänet tänne järvenrannelle ruokailemaan. Meillä on myös arvonta facebookissa, josta tulee tietoa voittajalle ennen sunnuntaita ja joku isä saa ilmaisen isänpäivälounaan Masalassa!

Voidaan hyvin tässä kummassa ajanjakosssa ja nautitaan pimeydestä, nyt kun sitä on!

Published
Categorized as Muu

Jätä kommentti

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: