Untitled

Aurinkoista elokuuta

On meillä ollut hieno ilma! Nytkin sää on sellainen, mitä on Välimeren rannalla tottunut tuntemaan, lämmin, tuulinen. Ihan käsittämötntä! Eilen menin uimaan ja sitten saunaan, oli mukavan tuntusta, kun saattoi ihna oikeeasti uida, eikä vaan kastella. Kyllä Masalan saunat ovat erinomaisia ja sähkösauna on tämän elokuun loppuun asti lämmin kuutensä päivänä viikossa, sunnuntai on saunankin vapaapäivä.

Ihana kun alueelle tulee päiväkävijöitä, jotka eivät ole koskaan aiemmin olleet Masalassa tai ovat ollee parikymmentä vuotta sitten. Kyllähän tämä on nyt ihan eri paikka kun menneillä vuosikymmenillä. Tänne on aivan ihana tulla ja viihtyvyys tässä Halsuanjärven rannalla on hyvä. On tästä erikoisesta ajasta jotain hyötyäkin ollut ja se on se, kun lähialueen ihmset, jotka eivät ole päässeet Eurooppaan lomailemaan kesällä, ovat löytäneet tiensä Masalaan. Ja Masalaan kyllä mahtuu!

Tammikuussa alueelle tuli uusi mökki. Siinä on kylpyhuone muassaan. Onkin ainut mökki, joka on tämän vuosituhannen vaatimusten mukainen. Mukava mökki se onkin! Ei ole kun 22 neliötä, mutta se on ihan riittävästi, ainakin minulle, kun käyn siellä vain nukkumassa. Päärakennuksessa vietän suurimman osan aikaani ja täällä sitä tilaa on. Milokin viihtyy hyvin päärakennuksen terasilla, mistä se näkee laajalle alueelle, mitä tapahtuu.

Ensi viikonloppuna Masalassa soi perjantaina ja lauantaina karaoke ja viikon päästä on Wenetsialaiset ja karaoken tulee vetämään Jere Toivonen, lauantaina esiintyy Retrot eli Hannu Annala ja Sakari Pulkkinen. Karaoke soi myös syyskuussa Masalassa. Siitä ilmoitamme kotisivuilla ja somessa. Soittaa saa aina ja kysyä tilannetta.

Piia puh 040-5447565

Published
Categorized as Muu

Tekijä Piia

Masalan yrittäjä

Jätä kommentti

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: