Elokuu

Kuukausi on taas vaihtunut, ollaan jo elokuussa. Koulut alkavat ihan pian ja se näkyy myös esim. täällä leirintäalueella. Onneksi meillä on tässä ravintola ja kahvila, että ei tarvii olla pelkästään leirintäalueen varassa. Koska olet muuten viimeksi käyttänyt kuntasi pienyritysten palveluita hyväksi? Ostatko kaikki tuotteet verkkokaupasta, keität itse juomasi kahvin eikä kavereitakaan viitsi mennä baariin moikkaamaan. Tiedäthän, että ihminen on sosiaalinen kaveri eli se tarkoittaa sitä, että kaipaamme toisen ihmisen seuraa. Ja se pienyritys tarvii liikevaihtoa, että voi jatkaa toimintaansa.

Meitä on tänä vuonna 2020 kiusannut uusi virus. Kova tauti, mutta niinhän muutkin influenssat on ihmisille kovia tauteija. Muistan, kun sairastin ensimmäisen keuhkokuumeen. Se tuli pitkittyneen flunssan jälkitaudiksi. Olin niin huonossa kunnossa, etten päässyt edes lääkäriin, piti puhelimitse hoitaa lääkkeen tilaus ja onneksi oli mies, joka ne apteekista haki. Siinä vaiheessa olin n 40-vuotias. Kyllä se hätkähdytti! Olenkin kaikella tällä omaavallani elämänkokemuksella tullut siihen johtopäätökseen, että on pajon parempi hoitaa terveyttään kun sairauttaan. Ehdotankin, että pidetään itsestämme hyvää huolta!

Masalassa tässä päärakennuksessa on pientä remonttia tehty nyt reilun viikon ajan. Kyllä on hienonnäköistä, kun maalataan seinä vaaleaksi ja baaritiskikin sai oman värinsä. Vaalea väri laajentaa tilaa, raikastaa sitä ja on hyvin valoistan oloinen. Ostin myös Masalaan uuden koneen, jolla on erittäin hyvä pestä lattioita. Kyllä syntyikin puhdasta! Parkettikin pestiin sillä koneella ja sit vaha pintaan. Kyllä kiiltää! Nyt on ihanaa, kun aurinko paistaa ulkona, sisälläkin on valoisaa. Nyt menen syömään kanansiipiä!

Published
Categorized as Muu

Tekijä Piia

Masalan yrittäjä

Jätä kommentti

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: