Kesä

Meillä on upea kesäsää täällä Halsuanjärven äärellä. Juhannuksena oli sää jo mitä parhain ja todellakin jatkuu edelleen. Juhannuksena oli paljon porukkaa liikkeella, upea juttu! Masalahan on auki koko ajan ja ruokaa saadaan keittiöstä päivittäin. Jos haluat aamupalaa, sitä on mahdollista saada, juuri tänään on tulossa iltapalle mökkiin majoittuva, päivällä saadaan pitsaa, hampurilaista ja makkaraperunaa valmistettua.

Laitoin facebookiin kyselyn, mitä ihmiset haluaisivat Masalassa syödä. Hyviä vastauksia tuli, tietysti gluteiinittomat on semmoinen, mikä on muistettava, ihmiset tarvitsevat myös gluteiinittoman vaihtoehdon. Näin kesäkuumalla salaatti sai runsaasti ääniä ja sen ymmärtää hyvin, näin kuumalla ilmalla, kun jotain on syötävä. Salaattiin Ole’s täysliha pihvi pakkasesta, siihähän on jo kunnon ateria, mukava kesäinen ateria.

Suplautailu on mukava liikuntamuoto. Nyt kun tuuli on vähän rauhottunut, on kiva lipua vettä pitkin. Tervetuloa Masalaan suppailemaan! Kelluntaliivit on saatavissa lainaksi kun suplaudan vuokraa.

Tänään paikalle tuli tuolta Turun suunnasta ystäväni, jonka kanssa olemme aiemmin ratsastaneet. Hän tuli miehensä ja kissansa kanssa majoittumaan tänne Lomakylä Masalaan, Halsuanjärven rannalle. Se on kiva, kun välillä on koiria ja välillä on kissoja matkaamassa ympäri Suomen. Hyvätapaiset eläimet ovat tervetulleita Masalaan! Kissoja vähemmin täällä näkyy tänäpäivänä, hyvä kun välillä edes näkyy!

Voikaa hyvin ja nautitaan kesästä!

Published
Categorized as Muu

Tekijä Piia

Masalan yrittäjä

Jätä kommentti

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: