Muu

Aurinko

Olemme saaneet elää ja vieläkin se on vallalla, erikoinen elämäntilanne – mihin olemme oikein menossa?! Onneksi jotkut lainalaisuudet pätevät edelleen: aurinko nousee joka aamu ja menee mailleen iltaisin, maapallo pyörii edelleen! K-virus on pitänyt meitä paikoillaan, ilman kaveriden näkemistä tai minkäänlaista yhdessäoloa ns. vieraitten kanssa. Media on hallinnut pelolla tiedottamista, tuskin mitenkään oma-aloittesesti, eiköhän se ole tarkkaan ohjeistettu ylhäältä käsin.

Onneksi meillä on nyt kesä ja juhannusviikko! Tuo ihana aurinko hellii nyt meitä ihan urakalla. Siinä on taas suomalaisilla muistamista, kun pitää rasvata ihoaan ja pitää siitä huolta. Kaupat ovat väärällään erilaisia, toinen toistaan parempia, aurinkosuojia. Siitä mitä ne sisältää, meitä ei kauheasti informoida. Nyt meillä on vaihtoehto ja siitä mainitsen muutaman sanan. Young Livingin tuoteperheeseen tuli viimevuonna erinomainen aurinkovoide, missä on SPF50 eli suojakerroin. Olen nyt sitä saanut tässä kokeilla ja tykästynyt kovin. Jotut sanovat, että voide on kovin jäykkää. Näissä lämpötiloissa sitä jäykkyyttä ei huomaa.

Young Livingin Mineral Sunscreen Lotion on oivallinen tuote, joka suojaa perheen pienempiäkin! Se on voide joka suojaa ja kosteuttaa, sillä se sisältää seitsemää eteeristä öljyä: Helicrysum, Lavender, Myrrh, Cistus, Ylang Ylang, Carrot Seed ja Frankincensea. Tämä voide sisältää sinkkioksidia, joka muodostaa fyysisen suojaavan kerroksen iholle, joka torjuu auringonsäteet suoraan iholta toisin kun kemialliset suodattimet, jotka läpisevät orvaskeden ja luvoat suodattavan kerroksen, joka imee UV-säteet. Tämä aurinkovoide ei säsällä nanopartikkeleita. Jos haluat voiteeseen tutustua, tervetuloa käymään Lomakylä Masalassa, esittelen voidetta mielelläni.

Oikein ihanaa JUHANNUKEN AIKAA aikaa!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s