Aurinko

Olemme saaneet elää ja vieläkin se on vallalla, erikoinen elämäntilanne – mihin olemme oikein menossa?! Onneksi jotkut lainalaisuudet pätevät edelleen: aurinko nousee joka aamu ja menee mailleen iltaisin, maapallo pyörii edelleen! K-virus on pitänyt meitä paikoillaan, ilman kaveriden näkemistä tai minkäänlaista yhdessäoloa ns. vieraitten kanssa. Media on hallinnut pelolla tiedottamista, tuskin mitenkään oma-aloittesesti, eiköhän se ole tarkkaan ohjeistettu ylhäältä käsin.

Onneksi meillä on nyt kesä ja juhannusviikko! Tuo ihana aurinko hellii nyt meitä ihan urakalla. Siinä on taas suomalaisilla muistamista, kun pitää rasvata ihoaan ja pitää siitä huolta. Kaupat ovat väärällään erilaisia, toinen toistaan parempia, aurinkosuojia. Siitä mitä ne sisältää, meitä ei kauheasti informoida. Nyt meillä on vaihtoehto ja siitä mainitsen muutaman sanan. Young Livingin tuoteperheeseen tuli viimevuonna erinomainen aurinkovoide, missä on SPF50 eli suojakerroin. Olen nyt sitä saanut tässä kokeilla ja tykästynyt kovin. Jotut sanovat, että voide on kovin jäykkää. Näissä lämpötiloissa sitä jäykkyyttä ei huomaa.

Young Livingin Mineral Sunscreen Lotion on oivallinen tuote, joka suojaa perheen pienempiäkin! Se on voide joka suojaa ja kosteuttaa, sillä se sisältää seitsemää eteeristä öljyä: Helicrysum, Lavender, Myrrh, Cistus, Ylang Ylang, Carrot Seed ja Frankincensea. Tämä voide sisältää sinkkioksidia, joka muodostaa fyysisen suojaavan kerroksen iholle, joka torjuu auringonsäteet suoraan iholta toisin kun kemialliset suodattimet, jotka läpisevät orvaskeden ja luvoat suodattavan kerroksen, joka imee UV-säteet. Tämä aurinkovoide ei säsällä nanopartikkeleita. Jos haluat voiteeseen tutustua, tervetuloa käymään Lomakylä Masalassa, esittelen voidetta mielelläni.

Oikein ihanaa JUHANNUKEN AIKAA aikaa!

Published
Categorized as Muu

Tekijä Piia

Masalan yrittäjä

Jätä kommentti

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: