Pyhäinpäivä

Hyvää Pyhäinpäivää kaikille!

Oli kiva bingoilta meillä eilen. Karavaanit ry järjestää bingon ja siihen liittyvän toiminnan. Masala tarjoaa tilan ja tarjottavat. Eilen laitoinkin vähän erilaista tarjottavaa ja oli mukava huomata, että se otettiin ilolla vastaan eli ainakin kävi kauppa. Hinnatkin on edulliset.

Itse törmäsin eilen erikoiseen tilanteeseen. Olen muuttanut Halsuan Masalaan 9.1.2019, minulle määritelttiin vain postiosoite eli minulla ei ole vakituista osoitetta, koska tällä tontilla nämä rakennukset ovat luokiteltu loma-asunnoiksi, eikä näitä voi käyttää vakituisena asuntona. Maistaatista soitettiin silloin, että heillä on tämmöisissä tapauksissa tehty niin, että ihminen saa postiosoitteen. Eihän siin mitään, kuulostaa hyvältä.

Ei kuulosta hyvältä enää sitten, kun yrität tehdä sopimuksia järjestelmän kanssa, joka ottaa Väestörekisterikeskuksen tiedoista. Sitä sopimusta ei tehdä, koska ei ole pysyvää osoitetta! Olen myös luottokelvoton! Koska ei voida tehdä sopimuksia! Uskon että maistraatin toimintaa on ajateltu ihan ystävällisessä hengessä, mutta seuraukset ovat melko dramaattiset!

Jotkut teistä onkin kuullut, että anoppini sai sairaskohtauksen elokuussa. Aivoverenkiertohäiriöstä ei koskaan voi tietää, mikä onlopputulos. Kaikkia käänteitä en nyt käy läpi, on vaan hieno haivaita, että tänä päivänä vanhuksia myös jossain hoidetaan. Anoppini on haettu eilen kotiin ja nyt on kuukauden kokeilu siitä, miten kotona olo sujuu. Puhe meni, liikkuminen onnistuu tuettuna ja kun itsellä on kova elämänhalu, siinä on onnistumisen ainekset.

Toivon kaikille myös vanhuksille rakkautta ja lämpöä tähän Pyhäinpäivään!

 

Published
Categorized as Muu

Tekijä Piia

Masalan yrittäjä

Jätä kommentti

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: