Muu

Lokakuu

Se on syksy nyt. On saatu osaksemme myös syysmyrskyä, jollon trampoliinit ja muut irtotatavarat on saaneet kyytiä. Minusta tuntui vaunussa siltä, että ollaan kohta koiran kanssa vedessä, kun vaunu sinne rysähtää. Onneksi on matala ranta siinä kohdin.

Syyskuu oli erikoinen kohdallani, ei ainakaan mennyt suunnitelman mukaisesti. Sain käydä Brysselissä, kun oli Young Livingin 25 vuotis Conferenssi. Siellä tapas paljon uusi tuttavuuksia ympäri Euroopan. Uusi tuotteita tuli runsaasti YLn valikoimaan, todella mielenkiinotoista, kerron niistä lisää, kun ennätän kokeilla kaikkia.

Luonnon loisto on nyt kauneimmillaan. Ruska on kullannut toiset puut kokonaan, toiset loistava punaista hehkua ympäriinsä. Halsuajärvi näyttää toisinaan mereltä, on se niin kovin uhkaavan näköinen, kun on kova tuuli. Vastarannan metsänreuna on hienon näköinen kirjavana nauhana ympäri järven.

Ystäväni tuli eilen illalla Helsingistä. Juna pysähtyi kesken kaiken. oli jarruvikaa. Ei ole kiva odottaa junanvaunussa sitä, kun vika on saatu korjatun ja juna jatkaa matkaa. Tässä tapauksessa juna oli reilusti yli kaksi tuntia myöhässä. Siinä jää yöunet lyhyeksi, kun on ajatellut, että saa ahkeroida ensin junan lähtökaupungissa ja sitten pyyhältää kotiin nukkumaan. Kun pääsetkin kaiken harmituksen jälkeen unille ja herääminen on vaikka neljän tunnin jälkeen. Kyllä voi väsyttää ja harmittaa!

Miten se voi olla niin, että emme voi luottaa enää VRn toimintaan emmekö Postin toimintaan?

Onneksi voimme luottaa vuodenaikojen vaihteluun ja nyt ollaan menossa kohden talvea. Nautitaan nyt syksystä ja ulkoillaan mahdollisimman paljon!

 

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s