Keskiviikko

14.8.2019

Koulut ovat jo monessa paikassa jo alkaneet. Syksy tekee tuloaan. Minä matkasin eilen illalla takasin etelästä, Helsingistä, Masalaan – Halsuan Helmeen. Kyllä oli mukava tulla takasin! Tänä aamun otin autosta ne, mitä sieltä mukanani olin tuonut: SUP-laudat! On kyllä tosi mielenkiintoista kokeilla moisella laudalla liikkumista, ihan uusi ulottuvuus vedellä kulkemisessa. Meillä on nyt kaksi lautaa vuokrattavana, toivottavasti kiinnostusta niihin löytyy.

Risto lähti tänään kohden Hyvinkäätä. Kuultiin juuri lähdön hetkellä, että hänen äitinsä, Eine-mamma oli joutunut sairaalaan. Kysymyksessä on jonkinlainen aivoverenkiertohäiriö. Kyllä tämmöiset tapahtumat aina pysäyttävät, tulevat niin yllättäen ja mielestämme aina väärään aikaan. Toivottavasti anoppini toipuu ja saamma yhdessä juoda vielä monet kahvit!

Esikoiseni täytti 30 vuotta sunnuntaina – niin se aika vaan kuluu. Oletteko koskaan miettineet ajan kulua – taikaisin sitä ei saa, tulevaisuudesta emme voi tietää etukäteen mitään, parasta siis on elää tämä hetki! Muistetaan kertoa kaikille läheisillemme, että he ovat meille tärkeitä ja rakastamme heitä! Sitä niin monet kerrat miettii asiaa, mutta ei muista mainita vieressä olevallä lähimmäiselle mitään ajatuksistaan.

Minulla on vielä yksi työtehtävä tekemättä. Saunasta juuri tulleena on nyt mukava tehdä vielä yksi juttu, huomenna tulee kahville asian tiimoilta muutamia ihmisiä. Mukavaa elokuun jatkoa kaikille raikkaille kanssakulkijoille!

Published
Categorized as Muu

Tekijä Piia

Masalan yrittäjä

Jätä kommentti

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: