Possujuhlat

Meillä oli possujuhlat lauantaina. Päivään mahtui paljon muutakin: oli tikkupullan paistoa, kalastuskilpailut, ry:n arpalippujen myyntiä ja palkintojen arpomista sekä tietysti orkesteritanssit. Esiintyjänä oli Hannu Viitala yhtye ja Sari Turpeinen. Mukavaa musisointia saimmekin kuulla! Oli aivan ihana kun saimme tutustua tikkupullan tekoon ja makuun. Tikkupullan myynnistä tullut myyntituloa tilitetään Halsuan nuorten liikunnan hyväksi.

Kesäsää on hellinyt meitä. On hienoa, kun pääsee käymään useamman kerran päivässä uimassa. Halsuajärven levätilanne on hyvä, levää ei ole. Sauna on lämminnyt joka ilta, mutta ei sitä ole ole ihan aina tarvinnutkaan, joka toinen ilta on toiminut itselläni hyvin. Nythän on odotettavissa sään viilenemistä. Tuuli enteilee sitä, luulen. Säähän on pitkälti pukeutumiskysymys, mutta nyt kun on ollut lämmin, on se sellaista, mihin emme ole oikein tottuneet.

Kirjoitin tuon alun eilen sunnuntaina. Masalassa tämä olo on juuri tämmöistä, toimistossa istun vain sillon, kun ei ole asiakkaita tai tekemistä, joka liittyy asiakkaisiin. Ja sitten taas kirjotus jää kesken.

Nyt tehdään ruokaa itselle, että saa taas voimia jatkaa hommia. Huomenna on salin lattian pesua, että saa siihen taas vahaa pintaan, että saadaan pidettyä parketti hyvässä kunnossa – tämä on tavoite ja kovin sen eteen tehdään töitä. On mielenkiintoista, miten erilaisia vahoja on! Siinä saa olla alan asiantuntija, että osaa oikean vahan hankkia. Lähtökohta tässä on ainakin se, että puinen parketti pysyy mahdollisimman pitkään hyvänä tanssiparkettina.

Oikein hyvää heinäkuun viimeistä viikkoa kaikille rakkaille kanssakulkijoille! Kohta on elokuu ja silloin on koulujen alkaminen ja opiskelu taas lähellä. Muistakaa, että Masala on auki koko vuoden. Syksyllä ja talvella kannattaa soittaa ja varmistaa se, että olen paikalla juuri oikeaan aikaan. Puhelinnumeroni löytyy kotisivuilta muualtakin, mutta laitan sen vielä tähän: puh 040-5447565/Piia

Tapaamisiin!

 

Published
Categorized as Muu

Tekijä Piia

Masalan yrittäjä

Jätä kommentti

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: