Juhannusta

Oikein hyvää Juhannusta kaikille kanssa kulkijoille!

Masalaan on tullut ja on tulossa vielä runsaasti porukkaa. Moni on soittanut ja kysynyt, mahtuuko alueelle. Minä olen sanonut, että tänne mahtuu aina. Aluetta on n. 10 hehtaaria, että kyllä siellä tilaa on. Meillä on 300 sähkötolppaa ja vielä ainakin 100 mahtuu sen jälkeen, kun kaikki sähkötolpat on varattu.

Eilen Miinä a la Miinasta kävi luonamme ja toi  meille Masalaan myyntiin tekemäänsä mallasleipää ja nokkosmakkaraa, joka on a la Miinan toimeksiannosta tehty nokkosmakkara, Björkens viljapossu, sädsgris, porsaanliha on omalta tilata Kruunupyystä http://www.bjorkens.fi Ja on muuten hyvää makkaraa. Tein Miinan vinkistä silllikaviaaria tämän mallasleivän kaveriksi ja kyllä maistui, voin lämpimästi suositella. Sillikaviaariin tuli ravintolasilliä, omenaa, punasipulia, majoneesia, smetanaa, mustapippuria ja suolaa – kannattaa kokeilla.

Kyllä pitää muistaa täällä Halsualla ja varsinkin Masalassa katsella ympärille ja ihailla tätä luonnon kauneutta ja rauhaa. Muistakaa te etelän ihmiset, ei sitä aina tarvii ajaa Lappiin asti, luonnon rauhaa ja hiljaisuutta löytyy täältä puolesta välistäkin jo ainakin!

Tervetuloa Masalaan – Halsuan helmeen!

Published
Categorized as Muu

Tekijä Piia

Masalan yrittäjä

Jätä kommentti

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: