Muu

Juhannusta

Oikein hyvää Juhannusta kaikille kanssa kulkijoille!

Masalaan on tullut ja on tulossa vielä runsaasti porukkaa. Moni on soittanut ja kysynyt, mahtuuko alueelle. Minä olen sanonut, että tänne mahtuu aina. Aluetta on n. 10 hehtaaria, että kyllä siellä tilaa on. Meillä on 300 sähkötolppaa ja vielä ainakin 100 mahtuu sen jälkeen, kun kaikki sähkötolpat on varattu.

Eilen Miinä a la Miinasta kävi luonamme ja toi  meille Masalaan myyntiin tekemäänsä mallasleipää ja nokkosmakkaraa, joka on a la Miinan toimeksiannosta tehty nokkosmakkara, Björkens viljapossu, sädsgris, porsaanliha on omalta tilata Kruunupyystä http://www.bjorkens.fi Ja on muuten hyvää makkaraa. Tein Miinan vinkistä silllikaviaaria tämän mallasleivän kaveriksi ja kyllä maistui, voin lämpimästi suositella. Sillikaviaariin tuli ravintolasilliä, omenaa, punasipulia, majoneesia, smetanaa, mustapippuria ja suolaa – kannattaa kokeilla.

Kyllä pitää muistaa täällä Halsualla ja varsinkin Masalassa katsella ympärille ja ihailla tätä luonnon kauneutta ja rauhaa. Muistakaa te etelän ihmiset, ei sitä aina tarvii ajaa Lappiin asti, luonnon rauhaa ja hiljaisuutta löytyy täältä puolesta välistäkin jo ainakin!

Tervetuloa Masalaan – Halsuan helmeen!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s