Muu

Tänään hautajaisissa

Masalassa remontoittiin pari vuotta sitten puusaunaa. Sen teki meille suurella ammattitaidolla Tuomikosken Matti. Matti haudattiin tänään. Voimia Matin omaisille, suru on mielessä ja se seuraa mukana koko elämän välillä helopottaen, välillä kovin voimille ottaen.

Emme koskaan tiedä päiviemme määrää. Ajatukseni onkin se paljon kuulutettu, nautitaan jokaisesta päivästä ja eletään tätä hetkeä, eikä jotain muuta esim huomista tai eilistä tai sitä viime kesän sadepäivää. On myös hyvin tärkeä muistaa meidän rakkaita ja kertoa heille se, kuinka tärkeitä esim omat lapset meille on.

Itse olen pahoillani siitä, että poikani asuvat Helsingissä ja minä asun täällä Keski-Pohjanmaalla. On se harmi, ettei poikani halua tulla käymään täällä Masalassa – Halsuan Helmessä kovinkaan usein. Minä täällä olen nyt Milo-koiruuden kanssa toimistossa. Valistaudutaan iltaa varten. Meillä tänään esiintyy, musikkia soittaa ja tanssittaa Taimo Löfi ja hänen orkesterinsa. Tervetuloa!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s