Keskellä viikkoa

Aurinko paistaa, ihanaa! Heräsin aamulla aikasin kuuntelemaan käen kukuntaa.

Eilen sain olla Intoo koulutuksen järjestämässä yrittäjien ammattitutkinnon tiimoilta Helsingissä kuuntelemassa Juhana Helmenkalastajaa. Itse en ole juurikaan aiemmin häntä huomioinnut ja olikin tosi hienoa olla kuulemassa hänen esitelmäänsä markkinoinnista ja se intohimo, jolla hän sitä kertoi.  Esimerkiksi, Juhana Helmenkalastaja oli tutkinut meidän osallistujien kotisivut ennen tapaamistamme. Aivan käsittämättömän hieno asia! Sanoinkin hänelle päivän päätteeksi, että kukaan ei koskaan ole moista tehnyt! Juhana sanoi, että hän tekee niinkun opettaa ja tässä oppi meni kyllä perille!

Koulutukseemme kuuluu vielä toinen päivä Juhana Helmenkalstajan seurassa olemista, hyvä niin! Intoo koulutus on kyllä koonnut tähän astisen kokemukseni perusteella erittäin hyvin tämän koulutuskokonaisuuden. Meillä on ollut digitaalisuuden hyödyntämistä markkinoinninssa, olemme tutustuneet mm. Canvan-ohjelmaan. Olen todella innoissani tästä mahdollisuudesta saada tehdä tämä ammattitutkinto. Opiskeluryhmiä on Turussa ja Loimaalla nyt ainakin ja minä olen  Helsingin opiskeluryhmässä. Matkustin eiliseen päivän opiskeluun junalla maanantai-iltana ja eilen kun koulutus päättui 15.30, lähti juna kohden Kokkolaa 16.24. Näppärä matkustamismuoto tuo juna!

Nyt vien koirani pienelle metsäkävelyllä ❤

 

Published
Categorized as Muu

Tekijä Piia

Masalan yrittäjä

Jätä kommentti

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: