Aurinkoa

Hei taas!

Just nyt paistaa aurinko Masalassa. Lunta on edelleen maassa ja aamulla ennen klo  9 sanoi isoja karvalakkeja, olisi voinut leikata veitsella tilaa itselleen siinä sateessa. Tiesitkö, että facessa on ryhmä Juuri nyt?

Lähes kaikki asiakkaa ovat poistunee alueelta. Yksi meidän vakikävijä-pariskunta jää maanantaille, he lähtevät hyvin nukutun yön jälkeen vasta tielle. Se on hyvä ajatus, varsinkin tällä kelillä, kun on lunta, loskaa ja jäätä ja suurimmalla osalla autoilijoista on kesärenkaat. Yhdistelmä voi olla pajon pahaa aiheuttava.

Omaan autooni on vaihdettu jo toisen kerran kesärankaat. Vaihdoin auton noin kuukausi sitten ja siihen oli silloin jo vaihdettu kesärenkaat. Ei olisi varmaan pitänyt vaihtaa autoa etelä-Suomessa. Ja hyvä vahaus vielä auton pintaan, ettei toi loska pääse sitä naarmuttamaan. Toivon tuulilasini myös pysyvän ehjänä ilman rikkovia kiviä ja nastoja!

Kävin tänä aaumuna Halsuan kirkossa. Oli hieno hetki olla kirkossa, nyt on Hyvän paimenen sunnuntai. Minä juuri Halsualle muuttaneena ja samalla liittynyt Halsuan seurakuntaan, on hienoa havaita pienen seurakunnan läheisyys toimijoilleen. Ja tottakai seurakunta muodostuu ihmisistä ja tämän kokemuksen perusteella voin sanoa, Kiitos! koko seurakunnalle!

 

Published
Categorized as Muu

Tekijä Piia

Masalan yrittäjä

Jätä kommentti

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: