Lauantain 4.5.2019

Meille on tullut takatalvi. Eilinen perjantai-päivä oli tosi kylmä, kun tuuli oli pääasiassa pohjoisesta. Viime yönä on satanut lunta, eilen illan jäljet ovat peittyneet lumeen. Nyt on melkein suojakeli, lunta ja lähes kaikkissa autoissa kesärenkaat. Yhtälö on hankala!

Isot tiet ovat pääasiassa sulia, mutta esim. Lehtomaantie Halsualla on lumen peitossa ja maltilla siellä täytyy liikkua. Tänä aamuna on jo alueellamme työnnetty autoja, kun ne ovat jääneet jumiin. Muistetaan liikenteessä turha kiire pois!

Tänä viikonloppuna on Kemoralla Asfaltti kunkku -ajot. Hieno homma! Imoittautumisia on tietääkseni ollut yli 800. Todellista osallistujamäärää en tiedä, kyllä keli varmaan on karsimisia tehnyt. Onko ajojen järjestäjillä mitään mahdollisuutta siirtää järjestettävien ajojen ajankohtaa. Keski-Pohjanmaalla toukokuun ensimmäinen viikonloppu monesti on luminen. Pitäisiko kisoja siirtää kahdella viikolla?

Ihana, että ihmiset ovat liikkellä! Meilläkin on vieriata, jotka vuodesta toiseen tulevat alueellemme yöpymään. On hienoa kuulla, miten heillä on vuosi mennyt ja millaisin ajatuksin ollaan tällä kertaa liikenteessä. Yöpymisen lisäksi voivat nauttia aamiaista päärakennuksessa, on lämpöä ja väljyyttä.

Tervetuloa kaikki Masalaan – Halsuan Helmeen! Olemme täällä Sinua  varten!

Published
Categorized as Muu

Tekijä Piia

Masalan yrittäjä

Jätä kommentti

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: