Muu

Lauantain 4.5.2019

Meille on tullut takatalvi. Eilinen perjantai-päivä oli tosi kylmä, kun tuuli oli pääasiassa pohjoisesta. Viime yönä on satanut lunta, eilen illan jäljet ovat peittyneet lumeen. Nyt on melkein suojakeli, lunta ja lähes kaikkissa autoissa kesärenkaat. Yhtälö on hankala!

Isot tiet ovat pääasiassa sulia, mutta esim. Lehtomaantie Halsualla on lumen peitossa ja maltilla siellä täytyy liikkua. Tänä aamuna on jo alueellamme työnnetty autoja, kun ne ovat jääneet jumiin. Muistetaan liikenteessä turha kiire pois!

Tänä viikonloppuna on Kemoralla Asfaltti kunkku -ajot. Hieno homma! Imoittautumisia on tietääkseni ollut yli 800. Todellista osallistujamäärää en tiedä, kyllä keli varmaan on karsimisia tehnyt. Onko ajojen järjestäjillä mitään mahdollisuutta siirtää järjestettävien ajojen ajankohtaa. Keski-Pohjanmaalla toukokuun ensimmäinen viikonloppu monesti on luminen. Pitäisiko kisoja siirtää kahdella viikolla?

Ihana, että ihmiset ovat liikkellä! Meilläkin on vieriata, jotka vuodesta toiseen tulevat alueellemme yöpymään. On hienoa kuulla, miten heillä on vuosi mennyt ja millaisin ajatuksin ollaan tällä kertaa liikenteessä. Yöpymisen lisäksi voivat nauttia aamiaista päärakennuksessa, on lämpöä ja väljyyttä.

Tervetuloa kaikki Masalaan – Halsuan Helmeen! Olemme täällä Sinua  varten!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s