Muu

Wappuaatto

Minulla on ollut teknisiä ongelmia tämän blogin kanssa, en ole onnistunut tallentamaan kirjoituksiani jostain syystä.

Tänään on WAPPUAATTO! Ilma on aurinkoinen, mutta lämpötila ulkona on vielä melko matala, siitähän selviämme pukeutumalla. Laitoin juuri päivityken tälle sivulle eli Masalassa lämpiää Wappusauna tänä iltana, naiset klo 18-19 ja miehet klo 19-20, Rannanpojat aloittavat soittamisensa klo 21. Tapahtumaa mainostetaan tänään myös Järviradiossa! Tervetuloa Masalaan – Halsuan Helmeen!

Meidän salin lattia on vahattu maaliskuussa. Keli on ollut sellainen, että hiekkaa on tullut sisään, eikä se lähde millään pois  lattialta. Ihan kun siihen olisi levitetty perunajauhoa tms, mutta ei ole. Santa tulee sisälle kengissä ja liiskaantuu vahaan kiinni, eipä luista silloin lattian pinta, se on kun hiekkapaperilla liikkuisi.

Meillä oli eilen Visit Halsuan kokoontuminen. Ollaan Halsua-viikolle sunnittelemassa joka päivälle jotain ohjelmaa Visit Halsuan yrittäjien toimesta, mielenkiintoista! Siinä on tämä markkinointi avainasemassa sen jälkeen, kun tuote tai toiminta on ns paketoitu.

Ensi sunnuntaina on Hyvän paimenen sunnuntai Halsuan kirkossa!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s