Maaliskuu vähissä

Terveiset täältä Halsuajärven ääreltä. Eilen kävelin koirani kanssa jäällä ja kyllä oli hieno kokemus! Nytkin on mukava ulkoiluilma. Olen kuunnellut TerveysSummittia, missä on todella laaja kattaus ihmisten terveyttä käsitteleviä asiantuntijoiden luentoja. Kyllä ihminen on mielenkiintoinen kokonaisuus! Kaikki menee hyvin, niin kauan kun ihmisellä on tasapaino ja kun tasapainoa ei ole, on se kaikintavoin tavoitteena.

Itse olen kovin kiinnostunut ollut jo opikään ihmisten ruokavaliosta. Nyt on lohdulista se, että monet ovat huomanneet, ei ole yhtä ehdotonata totuutta, ihmiset on yksilöitä. Kaikki tutkimukset kyllä todistavat sen, että ihmisen pitäisi syödä kasviksia vähintään 500 g/pvä, nykykäsityksen mukaan jopa 800 g/pvä, eikä isompaa määrää ole tutkittu. Oleellista on se, että kasvikset ovat hyviä, laadukaasti kasvatettu, kypsänä poimittuja kasviksia,samoin vihanneksia ja marjoja.

Meillä täällä Masalassa on Malongon kahvinkeitin, jossa keitämme kahvia kuppi kerralaan, kahvipapu on saanut rauhassa kypsyä, poimitaan käsin ja paahtaminen tapahtuu lempeästi, ilman mitään kiirettä ja pakkoa. Kahviviljelijät saavat takuupalkan, vaikka koko sato menetettäsiin. Eikä kasvatuksen aikana käytetä mitään kovia myrkkyjä eikä kasvinsuojeluaineita. Kiitos Zinzinon! Mielestäni  kahvissa maistuu  sen lempä käsittely ja ilo tarjota asiakkaille tätä upeaa kahvia eri mudoissa: lyhyenä tai pitkänä esim capuccino, mocha missä on hyvää kaakaota kahvin joukossa. Tervetuloa maistamaan!

 

Published
Categorized as Muu

Tekijä Piia

Masalan yrittäjä

Jätä kommentti

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: