Laskiaistiistaita

On hieno auringonpaisteinen ilma ainakin täällä Halsuan Masalassa. Tuuli on melko navakka. Tänään on sähkömiehet olleet sähkösaunan katolla korjaamassa moottoria, hankalaa se oli! Eilen kävi yksi moottorikelkkailija ajamassa ja hyvä oli keli ollut, vähäinen lumimäärä oli ollut jo havaittavissa.

On hauskasti tuo laskujoki ollut jo jäästä vapaa pitkään. Toki nyt kun on ollut yöpakkasia, on siinä aamulla jääriite päällä. Lattian vahaajien piti tulla tänään, muutos aikatauluun tuli ja odotetaan heitä perjantaina. Tarvetta kyllä on!

On lohdullista, kun Milo-koira on nyt toipunut jo hyvin operaatiostaan. Se olikin siinä jossain vaiheessa jo melko huonossa kunnossa ja painokin tippui melkein neljä kiloa. Nyt on koira löytänyt jälleen elämänilon ja se on ihanan näköistä se. Eikä isosti haittaa, vaikka haukunta tuntuu olevan lisääntymään päin.

Aurinoista kevättä kaikkille ja hyvyillään kun nähdään!

Published
Categorized as Muu

Tekijä Piia

Masalan yrittäjä

Jätä kommentti

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: