Viikko 8

Se on hiihtolomaviikkojen aikaan. Sää on tänään melko haasteellinen kovan tuulen vuoksi ja se, että kaikki paikat on jäässä. Kävin ostamassa hiekotussepeliä ja hukkasin samalla piikkipohjan toisesta kengästä. Ei kiva! Ja hiekkasäkki on autossa niin hankalasti, että täytyy vähän huokasita, ennenkun sen saa autosta pois ja pihalle levitykseen. En ole tuulen asiantuntija, mutta se että säätiedotuksen mukaan tuulee 9m/s tuntuu melko vähältä. Viime yöstä asti on tuullut yhä kovemmin, aamullakin sai ihmetellä tuulen puhaltua pirtin nurkissa.

Koirani kävi tänä aamuna eläinklinikalla ja on vähän apea nyt. Täytyy toivoa, että ensi kesä on koiruudelle kuitenkin edellistä helpompi! Iso kiitos Nikulan pieneläinklinikan puolen henkilökunnalle Milon hyvästä hoidosta! Oli hienoa, että sain olla tapahtumassa mukana. Oli kiintoisaa nähdä työskentelyä myös sieltä puolen.

Nyt on tarkoitus lisätä sivu näihin Masalan sivuihin, että saadaan tietoa myös Young Livingin öljyistä enemmän sekä Juice Plus ravintokapselista. Näistä molemmista on ollut minulle itselleni paljon ihoa ja hyötyä!

Published
Categorized as Muu

Tekijä Piia

Masalan yrittäjä

Jätä kommentti

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: