Talviaurinko

Hei! Aurinko paistaa ja pakkasta on -15 astetta, kunnon vanhanjan talvikeli kun luntakin on ihan riittävästi ainakin täällä Halsuan Masalassa.

Eilen ihanat karavaanarit tekivät moottorikelkoilla latuja Halsuajärven jäällä. Oli puhetta, että ensi viikonloppuna päästäisiin jo kylältä hiihtämään jäätä pitkin Masalaan. Toivotaan näin!

Nyt on pitsauuni päällä ja hyvin toimii, paistoin jo pari pitsaa ja maistoin toista, nam. Moottorikelkkailijoille ja muille matkaalijlle tiedoksi, Masalan baari eli kahvio on auki tänään klo 12-16. Sopii matkata Masalaan, maisema on todella kaunis tänään!

Eilen miellä oli upea päivä! Oli Perhonjokilaakson Retkeilijöitten järjestämä ohjattu avantouintitapahtuma. Kiva, että niin moni uusi uimari löysi Masalan, jossa sauna lämpiää koko talven perjantai ja lauantai-iltoina, naiset 18.00-19.00 ja miehet 19.00-20.00. Kertauinti – ja saunamaksu on 5 €/hlö ja talvikausi vuodenvaihteeseen asti on 50 €/hlö, kuten myös kevätkausi vuodenvaihteestä maaliskuun loppuuna. Tervetuloa saunomaan Masalan mukavaan sähkösaunaan!

Published
Categorized as Muu

Tekijä Piia

Masalan yrittäjä

Jätä kommentti

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: