Muu

Viikko 3

Onpa meillä hieno talvi, lunta ainakin on paljon ja mukavasti myös pakkasta, päästään  nauttimaan ulkoilusta! Kovasti on saanut tehdä myös lumitöitä, siitä iso kiitos Teuvolle, että on hoitanut niin hyvin asian. Tänään oli kokouksia täällä Masalassa, perjantaina asennetaan ilmalämpöpumppu ja launtaina on avantouintia ja Young Livingin tuotteita sekä karaokeakin illalla. Nyt kannatta tulla vaikka vähän kauempaakin. Olisi kiva nähdä juuri sinut täällä Halsuajärven rannalla. Tervetuloa!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s