Viikko 3

Onpa meillä hieno talvi, lunta ainakin on paljon ja mukavasti myös pakkasta, päästään  nauttimaan ulkoilusta! Kovasti on saanut tehdä myös lumitöitä, siitä iso kiitos Teuvolle, että on hoitanut niin hyvin asian. Tänään oli kokouksia täällä Masalassa, perjantaina asennetaan ilmalämpöpumppu ja launtaina on avantouintia ja Young Livingin tuotteita sekä karaokeakin illalla. Nyt kannatta tulla vaikka vähän kauempaakin. Olisi kiva nähdä juuri sinut täällä Halsuajärven rannalla. Tervetuloa!

Published
Categorized as Muu

Tekijä Piia

Masalan yrittäjä

Jätä kommentti

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: