Muu

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2019

Kiitos kaikille mukana olleille ja Masalassa viime vuonna vieraileille! Paljon nähtiin ihmisiä, toivottavasti näämme tänä vuonna uudestaan. Vuodenvaihde oli aikataulullisesti hankala, kun monella oli maanantaina työpäivä. Vuosi vaihtui Masalassa karaoketanssien tahdissa.

Meidän puhdas ja hiljainen luonto täällä Halsualla on monelle ihmetyksen aihe. Matkailureitistöjä juuri perustetaan ja päivitetään, se helpottaa uusiin paikkoihin tutustumista. Käy osoitteessa http://www.outdoorsfinland.com. Kunnan alueelta löytyy laavuja, kotia, lintutorni ja tulentekopaikkoja.

Meillä on Masalassa tilaa ja toimintaa varsinkin kesäkaudella. On meillä nyt 19.1.19 avantouintia ja karaokea! Toivotankin kaikki karavaanari tervetulleiksi tänne Halsuajärven rannalle Masalaan – Halsuan Helmeen!

ps. Päivitän tapahtumia kotisivun etusivulla ja facessa Lomakylät Masala

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s