HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2019

Kiitos kaikille mukana olleille ja Masalassa viime vuonna vieraileille! Paljon nähtiin ihmisiä, toivottavasti näämme tänä vuonna uudestaan. Vuodenvaihde oli aikataulullisesti hankala, kun monella oli maanantaina työpäivä. Vuosi vaihtui Masalassa karaoketanssien tahdissa.

Meidän puhdas ja hiljainen luonto täällä Halsualla on monelle ihmetyksen aihe. Matkailureitistöjä juuri perustetaan ja päivitetään, se helpottaa uusiin paikkoihin tutustumista. Käy osoitteessa http://www.outdoorsfinland.com. Kunnan alueelta löytyy laavuja, kotia, lintutorni ja tulentekopaikkoja.

Meillä on Masalassa tilaa ja toimintaa varsinkin kesäkaudella. On meillä nyt 19.1.19 avantouintia ja karaokea! Toivotankin kaikki karavaanari tervetulleiksi tänne Halsuajärven rannalle Masalaan – Halsuan Helmeen!

ps. Päivitän tapahtumia kotisivun etusivulla ja facessa Lomakylät Masala

Published
Categorized as Muu

Tekijä Piia

Masalan yrittäjä

Jätä kommentti

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: