Muu

Maanantaita

Hei!

Lokakuu on lopuillaan, aurinko paistaa, lehdet ovat tippuneet puista, on syksyistä. Sää on ollut tosi hieno tähän asti. Ja meillä on ollut asiakkaita, sekä yöpyjiä että ruokailijoita. KiirTos teille kaikille, jotka käytte Masalassa! On ilo paistaa teille pitsoja meidän pitsauunissa, joka on kyllä hyvä! Tervetuloa siis Masalaan, juodaan kahvit tai valmistetaan pitsa tai hampurilainen!

Ens viikonloppuna on perjantaina karavaanareiden pitämä bingo, johon kaikki ovat terevetulleita, siitä jatketaan Laten-karaokella. Lauantaina 27.10 alkaen klo 11 meillä on Young Livingin eteerisest öljyt esittelyssä, Maija Leppälä jolla on Voi Hyvin-hoitola Urjalassa, tulee paikalle ja häneltä saa hierontademoja. Tervetuloa!

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s