Syksy Masalassa

Eilen sunnuntaina 23.9. laitettiin kesävedet kiinni, kuten myös puusauna ja rannan suihkut. Lauantaina puusauna lämpesi viimeisen kerran tälle kesälle. Ens keväänä taas jatketaan! Sähkösauna lämpiää perinteisrsti koko talven pe ja la.

Tänä kesänä on saatu uusittua takaterassi ja siitä tulikin hieno. Kiitos kaikille talkooväelle, toivottavasti pääsetti Halloweenina paikalle!

Tänä kesänä maalattiin ikkunalautoja valkoiseksi, mutta homma jäi kesken, oli liian kuuma sää. Saatiin kuitenkin jonkin verran öljykäsiteltyä terassien lautoja mm. päärakennuksen ympäriltä ja sähkösaunan ympäriltä. Sähkösaunan ulkopuolella olevat tuolit uusittiin ja tuotiin sinne terassille pari pyöreää pöytää. Kiitos Nina Saarisen, joka täällä aina välillä käy kertomassa, mitä pitää tehdä seuraavaksi. Ajan hammas on armoton!

Published
Categorized as Muu

Tekijä Piia

Masalan yrittäjä

Jätä kommentti

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: