Muu

Syksy Masalassa

Eilen sunnuntaina 23.9. laitettiin kesävedet kiinni, kuten myös puusauna ja rannan suihkut. Lauantaina puusauna lämpesi viimeisen kerran tälle kesälle. Ens keväänä taas jatketaan! Sähkösauna lämpiää perinteisrsti koko talven pe ja la.

Tänä kesänä on saatu uusittua takaterassi ja siitä tulikin hieno. Kiitos kaikille talkooväelle, toivottavasti pääsetti Halloweenina paikalle!

Tänä kesänä maalattiin ikkunalautoja valkoiseksi, mutta homma jäi kesken, oli liian kuuma sää. Saatiin kuitenkin jonkin verran öljykäsiteltyä terassien lautoja mm. päärakennuksen ympäriltä ja sähkösaunan ympäriltä. Sähkösaunan ulkopuolella olevat tuolit uusittiin ja tuotiin sinne terassille pari pyöreää pöytää. Kiitos Nina Saarisen, joka täällä aina välillä käy kertomassa, mitä pitää tehdä seuraavaksi. Ajan hammas on armoton!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s