Pääsivu
Karavaanarialue
Lomamökit
Ravintola
Palvelut
Harrasteet
Masalan lomakylä
Sijainti, ajo-ohjeet
Yhteystiedot
Hinnasto
Masan Caravan ry
Galleria
Yhteistyössä

Palvelut:

Peruspalveluista Masalassa on mm. uimaranta, kaksi saunaa, useita erikokoisia keitto- ja grillikatoksia, ruokaravintola A-oikeuksin, pesu- ja suihkutiloja, sekä lasten ulkoleikkialue.

Masalan ison sähkösaunan suihkutilojen remontti valmistui lokakuussa 2016,
perhesaunan (puusauna) remontti valmistui huhtikuussa 2016, ja kesäsuihkujen remontti saatiin valmiiksi toukokuussa 2016. Tervetuloa kokeilemaan!

Mahdollisten muutosten varalta seuraathan ilmoittelua toimiston ovella / seinällä, näillä nettisivuilla sekä Masalan Facebook -sivuilla.


Saunat:
Masalassa on kesäkautena (13.6. - 31.8.) kaikille asiakkaille avoimet saunavuorot joka arkipäivä. Yleisten vuorojen jälkeen iso sähkösauna on varattavissa hintaan 30 euroa / tunti.

Lisäksi pieni puulämmitteinen sauna, josta on huhtikuussa 2016 remontoitu sauna- ja pesuosasto, on varattavissa perhekäyttöön hintaan 15 euroa / tunti. Puusauna on yhden perheen sauna - lämminvesi ei riitä isolle ryhmälle.


Iso sähkösauna:
Kesäkautena 13.6. - 31.8.:
Sunnuntai - torstai:
- Naiset klo 18 - 19
- Miehet klo 19 - 20
Perjantai ja lauantai:
- Naiset klo 17 - 19
- Miehet klo 19 - 21

Lisäksi sunnuntai-sauna 13.5. alkaen:
- Naiset klo 10 - 11
- Miehet klo 11 - 12

Talvikautena 1.9. - 12.6.:
Perjantai - lauantai:
- Naiset klo 18.00 - 19.00
- Miehet klo 19.00 - 20.00

Ryhmät ja yritysvieraat:
Yritysvieraille tarjolla on erikokoisia kokous- ja neuvottelutiloja täydellisin catering -palveluin. Myös saunominen onnistuu, Masalassa on kaksi eri saunaa. Ja lisäohjelmasta kuten tanssilipuista, harrastuksista tai retkistä kannattaa aina pyytää tarjous.

Mikäli haluat saunoa omassa rauhassa perheen, ystävien tai yritysporukan kesken, Masalan iso sähkösauna on vuokrattavissa kaikkina muina aikoina, ja kesäkautena on vuokrattavissa myös puusauna. Molemmissa saunoissa on hyvät pukeutumis- sekä pesutilat, ja myös laiturit. Talviaikana isolla sähkösaunalla on myös avanto.

Kysy tarjous, myös ruokailumahdollisuus!

Tiedustelut ja varaukset:
Puh. 06-8636 120 tai myynti@masala.fi


Masala myös Facebookissa!
Kts. Lomakylät Masala